324379001

AESOB´TA İMZA TÖRENİ

AESOB´TA İMZA TÖRENİ

Tarihi ´Demircileriçi Çarşısı´ sahaf tezgahları sözleşme töreni gerçekleştirildi

Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği ile Antalya Büyükşehir Belediyesi arasında yapılan ortak kullanım protokolü sonucunda Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği´ne devredilen Tarihi Demircileriçi Çarşısı´ndaki sahaf tezgahlarının, kura çekimiyle belirlenen 14 sahaf ve kitapçı esnafına bedelsiz olarak kiralanmasıyla ilgili sözleşme imzalandı.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Menderes Türel´in, esnaf ve sanatkarlara yönelik özel ilgi ve alaka gösterdiğinin altını çizen Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Başkanı ve Türkiye Esnaf ve Sanatkarları Konfederasyonu (TESK) Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, ?Esnaf Dostu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel ile beraber, göreve geldiğim günden bu yana Tarihi Demircileriçi Çarşımızda bir çalışma yapıyoruz.

Burada temel amacımız, Tarihi Demircileriçi Çarşısı´nı canlandırmak ve buraları hem esnafımızın hizmetine sunmak hem de vatandaşlarımızın gezebileceği, burada bulunan esnafımızdan ihtiyaçlarını giderebileceği bir merkez haline getirmek.

Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel bu konuya büyük önem veriyor, özellikle esnafımızın daha modern koşullarda hizmet vermesi ve kazançlarının artması yönünde projelere ağırlık veriyor.

İşe Ahilik Haftası kapsamında, ayakkabı imalatı ve tamircisi esnafımıza bedelsiz olarak kiralanan Tarihi Demircileriçi Çarşısı´ndaki dükkanlarının açılışını gerçekleştirdik.

Şimdi orada 11 ayakkabıcı esnafımız, kendileri için özel olarak tasarlanan modern mekanlarda hizmet veriyorlar. İnşallah sizler de özel olarak tasarlanmış standlarınızda en kısa sürede hizmet vermeye başlayacaksınız.? dedi.  

Sahaf tezgahlarının aynı zamanda kitap okumaya yönelik ilgiyi artıracağını da aktaran AESOB Başkanı ve TESK Yönetim Kurulu Üyesi Adlıhan Dere, ?Sahaf tezgahlarımızın, esnafımıza kazanç sağlaması ve bölgeyi canlandırmasının yanı sıra kitap okumaya yönelik ilgiyi artıracağına da inanıyoruz.

Ayrıca, Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel´in yaptığı çalışmalarla bölgede inanılmaz bir hareketlilik yaşanıyor ve bu hareketlilik önümüzdeki günlerde daha da artacak.

Doğu Garajı´ndaki Festival Halk Pazarı Çarşısı´na esnaflarımızın taşınmasıyla da bölge tam bir cazibe merkezi haline gelecek.

Yani genel olarak düşündüğünüzde Festival Halk Pazarı Çarşısı, Tarihi Demicileriçi Çarşısı, Ayakkabıcılar Çarşısı ve Sahaflar Çarşısıyla bölge tam bir esnaf merkezi, bir gezi alanı haline gelmiş olacak.

Ben sizlerin başkanı olarak, önümüzdeki günlerde buranın tam bir cazibe merkezi haline geleceğini şimdiden söylüyorum. Bakın Şarampol Caddesi yenilendikten sonra nasıl oldu, yaşanan hareketliliği hepimiz görüyoruz.

İnanıyorum ki, burada da aynı hareketlilik yaşanacak ve Tarihi Demircileriçi Çarşımızın çehresi daha da güzelleşecektir. Ben bir kez daha, yaptığı projelerde her zaman esnafımızın yararını gözeten Esnaf Dostu Antalya Büyükşehir Belediye Başkanımız Menderes Türel´e teşekkür ediyor, hepinize yeni standlarınızda bol kazançlar diliyorum.? dedi.    



MİNİKLER AKTUR LUNAPARK'TA GÖNÜLLERİNCE EĞLENDİLER

TATİL GELDİ, ŞİMDİ MURATPAŞA'DA TENEFFÜS PARK ZAMANI

BAŞKAN ÜMİT UYSAL; "MURATPAŞA DAYANIŞMA KENTİDİR"

BAŞKAN HAKAN TÜTÜNCÜ'DEN 'VEFA BULUŞMASI'

ANTALYA HAYVANAT BAHÇESİNDE BAHAR BEREKETİ

TÜNEKTEPE TELEFERİK YARIN HİZMETE AÇILIYOR

YAŞLILAR HAFTASI MAVİ EVDE KONSERLE KUTLANDI

MURATPAŞA'DA BİRLİK VE BERABERLİĞİN BULUŞMASI

RAMAZAN BOYUNCA MAHALLELERE İFTAR ÇADIRI

KOMŞU BULUŞMALARININ BU HAFTAKİ ADRESİ SEDİR

BÜYÜKŞEHİR'DEN YEŞİLÇAM YOLUNDA DOĞA YÜRÜYÜŞÜ

BÜYÜKŞEHİR'DEN ANTALYA'NIN KUŞLARI SÖYLEŞİSİ

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu