324379001

ADLIHAN DERE GÜVEN TAZELEDİ

ADLIHAN DERE GÜVEN TAZELEDİ

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Odasının 8. Olağan Genel Kurul Toplantısı, Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği (AESOB) Toplantı Salonu´nda gerçekleştirildi.

Divan Başkanlığını Antalya Motorsiklet, Bisiklet, Oto Lastik Tamircileri ve Oto Yıkamacıları Odası Başkanı Bayram Dal´ın yaptığı, Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Odasının 8. Olağan Genel Kurul Toplantısına tek aday olarak giren AESOB ve Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Odası Başkanı Adlıhan Dere, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Böylece Yönetim Kurulu Başkanı Adlıhan Dere, Yönetim Kurulu Asil Üyeleri Halil Özpekcan, Ertaş Şaban, Barış Süslü, Soner Ekin, Murat Çelik ve Musa Demir olurken, yedek üyeler Ali Sarıtekeli, Mustafa Yaran, Ali Tezcan, Mehmet Güven, Ahmet Çolak, Aydemir Yılmaz ve Hasan Akar oldu. Denetim Kurulu Asil Üyeleri ise, Ergül Tarhan, Altan Sarıaydın ve Hicran Ateş olurken yedek üyeler Gülşan Tok, Şahabettin Çelik ve Çiğdem Bacım Kalaycı oldu.

?Bir söz vermiştik.?

Başkanlık yaptığı süreç boyunca gerçekleştirilen faaliyetlere değinen Başkan Dere, ?Değerli üyelerimiz, öncelikle 8 Ocak 2014 yılında yapılan odamızın olağan genel kurul toplantısında şahsım ve yönetim kurulu üyelerimize inanarak, bizleri bu göreve layık gördüğünüz için hepinize teşekkür ediyorum. Biz bu yola çıkarken bir söz vermiştik.

Neydi bu söz? Hizmet bayrağını taşırken, doğru olacağız, dürüst olacağız, birlik olup geleceğimizi hep beraber inşa edeceğiz. Her ne yaparsak önce esnaf ve sanatkarımızı gözeteceğiz. Ve bugün sözümüzde durmuşuz ki, tüm sevenlerimiz, tüm sevdiklerimiz burada, yanımızda.? dedi.

Antalya Gazete Bayii ve Büfeciler Esnaf Odası çalışmalarının faaliyet filmi şeklinde aktarıldığı toplantıda Başkan Dere, ?Çalışmalarımızı zaten faaliyet filmimizde aktarmaya çalıştık. Ancak bazı noktalara kısaca değinmek istiyorum. Her zaman, sizlerin sorun ve isteklerinizi bizzat ilgili kişi veya kurumlara ileterek, en kısa sürede çözüme kavuşturmaya çalıştık. Gerek Cumhurbaşkanımız, Başbakanımız, bakanlarımız, milletvekillerimize bunları dosya halinde sunduk.

Gerekse Antalya Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği´nde ?Esnaf Buluşmaları´ kapsamında Valimiz, Büyükşehir Belediye Başkanımız, kaymakamlarımız, ilçe belediye başkanlarımız, il emniyet müdürümüz, başsavcımız, rektörümüz, il jandarma komutanımız ile sizleri buluşturarak sorunlarınızı ilettik ve çözümü konusunda da acil kararlar aldık. Bundan sonra da bu çalışmalara devam edeceğimize inanıyorum.? şeklinde konuştu.

20 yıllık büfecilere plaket.

Başka Dere´nin meslekte 20. yılını dolduran büfeci esnafına plaket takdim ettiği toplantıda, üyeler plaketlerini Ak Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ak Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, MHP İl Başkanı Mustafa Aksoy ve Ticaret İl Müdürü Seval Dizerkonca´nın elinden aldı.

Başkan Dere, her zaman yanında olan üyelerine teşekkür ederek, ?Ak Parti Antalya Milletvekili Av. Mustafa Köse, Büyükşehir Belediye Başkan Vekili Ruhi Beşiktaş, Kepez Belediye Başkanı Av. Hakan Tütüncü, Aksu Belediye Başkanı Halil Şahin, Ak Parti İl Başkanı Av. Rıza Sümer, Milliyetçi Hareket Partisi İl Başkanı Mustafa Aksoy, Ticaret İl Müdürü Seval Dizerkonca, Gıda Tarım ve Hayvancılık İl Müdürü Mustafa Özen, SGK İl Müdürü Nejat Deniz, Asat Genel Müdürü Av. İbrahim Kurt, Akdeniz Sanayi Sitesi Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi Müdürü Hanifi İnce, Muratpaşa Mesleki Eğitim Merkezi Müdürü Nabi Arslan´a, merkez ve ilçe oda başkanlarımız ve yönetimlerine, kooperatif başkanlarımız ve yönetimlerine, Gazete Bayii ve Büfeciler Odamızın kıymetli üyelerine ve tüm katılımcılara teşekkür ediyorum. Genel kurulumuzun başta siz büfeci esnafımıza, Antalya´mıza ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.? dedi.



BAŞKAN TAT “YANGINLAR ÖNLENEBİLİR AFETLERDİR”

BAŞKAN KOLPAK PROJELERİNİ AÇIKLADI

EMO'DAN KADINLAR GÜNÜ KUTLAMASI

BAŞKAN BEKİR KIVRIM, BELEDİYE PERSONELİNE SÖZ VERDİ

BAŞKAN ADAYI BEKİR KIVRIM BAŞKAN GENÇ’İ ZİYARET ETTİ

BAŞKAN KIVRIM'DAN SANAYİ ESNAFINA ZİYARET

BAŞKAN RIZA SÜMER, ÖĞRENCİLERİ DİNLEDİ

BAŞKAN RIZA SÜMER’DEN YOĞUN SEÇİM MESAİSİ

BAŞKAN KIVRIM; "DÖŞEMEALTI BİZİMLE ALTIN ÇAĞINI YAŞAYACAK"

BAŞKAN KIVRIM SALI GURUBUNUN KONUĞU OLDU

BAŞKAN SÜMER'DEN MİTİNG GİBİ MAHALLE BULUŞMASI

BEKİR KIVRIM BAŞKAN'DAN BAHŞİ'YE ZİYARET

BAŞKAN BAHAR: “PARAMIZIN İSTİKRARLI BİR SEYİR İZLEMESİNİ İSTİYORUZ”

BAŞKAN TAT; " YAZ SAATİNDE ESKİ SİSTEME DÖNÜLMELİ

Borsa İstanbul’da Gong Sur Tatil Evleri GYO için çaldı

SUR TATİL EVLERİ GYO’NUN HALKA ARZINA BÜYÜK İLGİ

Sur Yapı ‘Müşteri Deneyimini En İyi Yöneten Marka - Yılın Tüketici Markası’ Seçildi

Sur Yapı Tatil Evleri Antalya’dan EYT’lilere Özel ‘Emeklilikte Yazlıkta Takılanlara Büyük Fırsat!

EMO BAŞKANI TAT'TAN MAAŞ AÇIKLAMASI

SUR YAPI TESLİMLERE ARA VERMİYOR

SUR YAPI ANTALYA'DA TESLİMLER HIZ KESMİYOR

Trendyol Star Ödülleri’nin Eylül ayı sahipleri belli oldu